Posjet ravnateljice Hrvatskog Zavoda za hitnu medicinu

20.04.2017.

Dana 20.04.2017. Ispostavu Knin Zavoda za hitnu medicinu Šibensko-kninske županije posjetila je ravnateljica Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu prim.mr. Maja Grba-Bujević, dr.med i glavni tehničar Zavoda Damir Važanić, mag.med.techn.

Na održanom radnom sastanku predstavnici HZHM-a su sa zamjenikom ravnatelja dr.med. Krešimirom Škaricom, spec. hitne med.,  glavnom sestrom Zavoda Mirom Lučev, bacc.med.techn. i voditeljicom Ispostave Knin Milicom Ognjenović, bacc.med.techn. te dežurnim Timom 1 Zavoda za hitnu medicinu Šibensko-kninske županije Ispostave Knin, razgovarali na temu površinske opsežnosti i karakterističnosti terena koji Ispostava Knin pokriva.

Također se razgovaralo o opremljenosti vozila koje Ispostava Knin posjeduje. Zbog čestog preusmjeravanja s jedne intervencije na drugu tim nije u mogućnosti vratiti se u bazu da bi nadomjestio potrošni medicinski materijal, stoga je jako važno imati dobro opremljeno medicinsko vozilo.

Voditeljica Ispostave Knin je istakla i izuzetno dobru suradnju sa Domom zdravlja Knin i Općom i veteranskom bolnicom Knin.

Ravnateljica je na kraju izrazila zadovoljstvo organizacijom rada te izrazila želju da dođe odraditi jednu smjenu sa timom u Ispostavi Knin.

posjet-ravnateljice-zhm-04-2017-001